CoWork+

A space for your business

Baseret i Holbæk servicerer vi virksomheder i hele landet. Vi tilbyder professionel adresse til din virksomhed og samtidigt altid giver dig adgang til et super lækkert kontorfællesskab.

Professionel Adresse Service

Står din virksomhed og mangler en professionel adresse, så kan vi tilbyde at din virksomhed kan få en Digital Postkasse. 

Kontorfællesskab

Vi har bygget et luksus kontorfællesskab med alt fra Videomøde bokse, møderum, hæve/sænkeborde og en lounge. 

Højste moral

Vi takker nej til høj risiko virksomheder kan bruge os som professionel repræsentation. Vi overholder alle krav for hvidvask kontrol for at du oplever den højeste sikkerhed. 

What we do for you

L

Virtual Adresse Service

Med vores Digitale Postkasse kan du bruge vores adresse for din virksomhed eller som en “dansk” adresse for din internationale virksomheder.

L

Digital Postkasse

Vi scanner alt din post alle hverdage. Dette betyder at du typisk bare nogle få timer efter at det kommer til os så har du det i din Digitale Postkasse med højeste sikkerhed.

L

Modtagelse af pakker

Vi kan i begrænset omfang tilbyde at modtage dine pakker til din virksomhed som du kan afhente på vores adresse.

L

Leje af kontorplads

Ønsker du at leje en kontorplads kan dette ske på enten faste uge dage eller en fast plads som du ikke deler med andre. Priser starter fra 1.000 kr / md. 

L

Leje af møderum

Du kan leje vores møderum helt fra 1 time og opefter efter dine behov. Priser starter fra 250 kr. 

L

Reception

Vi har mandag-fredag en bemandet reception der vil være der i tilfælde af post, pakker eller hvis en kunde spørg efter dig.

Hvem er vi?

CoWork+ er en del af en gruppe af virksomheder der blandt andet også kan tilbyde din virksomhed depot rum – hvilket også tilbydes til private. Dette koncept hedder Box+

Get In Touch

Get In Touch

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258